Szolgáltatásaink

temető

Elektromos örökmécses

A Kft. tulajdonosai 1992-ben nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy olyan szolgáltatást próbáltak meg bevezetni Magyarországon, amely semmilyen hagyománnyal nem rendelkezett, és teljesen ismeretlen, ugyanakkor idegen is volt a hazai temetkezési szokásoktól. Ez a szolgáltatás, amelyet egyedül cégünk nyújt Magyarországon, nem más mint, a síremlékekre szerelhető elektromos örökmécsesek telepítése és üzemeltetése. Az elektromos örökmécses a nap 24 órájában világít, nem szennyezi a sírkövet, esztétikus. Ez a kultúra Olaszországban elterjedt szokás.


Mára már elmondhatjuk, hogy munkánkat nem végeztük hiába, hiszen Budapesten és vidéken összesen 16 temetőben vagyunk jelen. Kiemelném Budapesten az Óbudai temető 26-os parcelláját, ahol már a parcella tervezésekor is figyelembe vették szolgáltatásunkat.


Milyen előnyei vannak az elektromos örökmécsesnek?

  • Esztétikus
  • Praktikus, hiszen az év 365 napján, a nap 24 órájában biztosítjuk a világítást, így gyakorlatilag elkerülhető az a sok kis apró kellemetlenség, amelyet sajnálatos módon sokan megtapasztalhattunk, amikor szeretteinkhez kilátogattunk a temetőbe, megpróbáltuk elhelyezni a hagyományos kis mécsesünket és "háborút" vívtunk a széllel, esővel, vagy egyszerűen nem találtuk a gyufát, hogy meggyújtsuk a gyertyát
  • Az elektromos vezetékek a föld alatt kerülnek kiépítésre a síremlékig, így a felszínen kábel nem látható